^Lap teteje

  • DAIWA PHANTOM CARP

    Megérkezett!! Ismét kapható! Az egyik legjobb ár-érték arányú bojlis bot.

  • DAIWA PHANTOM CARP

    Megérkezett!! Ismét kapható! Az egyik legjobb ár-érték arányú bojlis bot. .

  • DAIWA PHANTOM CARP

    Megérkezett!! Ismét kapható! Az egyik legjobb ár-érték arányú bojlis bot.

FISH HUNTER

Kosár

Összesen:   0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Keresés a webáruházban


Részletes keresés

Felíratkozás hírlevélre

HTML formátum?

Crash Ball (Kód: lkbcb)

Értékelés:

Az LK Baits Crash Ball egy forradalmi etetőrakéta a horgászpiacon. Az Advance cég segítségével az LK Baits csapatának sikerült egy olyan új méretekkel rendelkező rakétát megalkotnia, amely kitűnő segítője lehet a horgászok a nagy távolságban történő etetések során.Paraméterek: 65 g tömeg, térfogat  0,21 l

Nyitó rendszere: Egy olyan mágneses rendszer, amely biztosítja a rakéta problémamentes kinyitódását a vízbeérés pillanatában.

Csökkentett ellenállás a rakéta kitekerése során: Amint a rakéta a vízfelszínhez ér, azonnal kihúzható. Nem szükséges megvárni, míg a rakéta tartalma kiszóródik, mivel a másodperc tört része alatt szabadul meg a rakéta a tartalmától. A rakéta kitekerésekor a rakéta bezáródik és szinte ellenállás nélkül kicsévélhető. A zsinór nem csavarodik, mint más rakéták esetében.

Egyszerű a töltése: A mágneses nyitó rendszerének köszönhetően a rakétát pofonegyszerűen meg lehet tölteni, és ezt követően azonnal zárható is. A maximális szigetelésének köszönhetően a rakéta tartalmának 100%-a az etetés helyére kerül.

Bedobás: Crash Ball LK Baits rakéta 100 méteresnél kisebb távolságokra történő etetésre lett kifejlesztve. A dobás során nem kell tartani a zsinór összecsavarodásától és a rakéta tartalmának kiszóródásától. Mágneses zárrendszerének köszönhetően akár a földhöz is érinthetjük bedobás előtt, akkor sem nyílik majd ki.

Mit tölthetünk a rakétába: A rakétába bármilyen féle csalit tölthetünk, miközben nem kell attól tartani, hogy a rakéta nem nyílik ki, vagy épp túl korán teszi ezt. A rakéta belsejében semmilyen nyitódást gátló, vagy segítő rendszer nem található meg.

Egyszerűen töltse meg a Crash Ball LK Baits rakétát bojlival, szemes magvakkal, pellettel, method mixel, boosterrel és dobja a kívánt helyre.

Gyártó: LK Baits
Ár: 6600.00 HUF
Raktárkészlet: 0
Vélemények
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Facebook

Látogatók

Mai nap 10

Tegnap 23

Ezen a héten 10

Ebben a hónapban 846

Összes 88138

Currently are 56 guests and no members online

Copyright © 2013. FISH HUNTER  Rights Reserved.