^Lap teteje

FISH HUNTER

Keresés a webáruházban


Részletes keresés

Felíratkozás hírlevélre

HTML formátum?

Bemutatkozunk!

 

Tisztelt Sporthorgász!

 

Tisztelettel köszöntjük Önt a ceglédi Fish Hunter horgászbolt honlapján és webáruházában a www.fishhunter.hu weboldalon. Cégünk, a SAVE GUARD Kft. 2003. május 22-én alakult, horgászboltunkat 2010. március 04-én nyitottuk meg FISH HUNTER („Halvadász”) néven, Cegléden. A nagy érdeklődésre való tekintettel webáruházunkat 2010. november 09-én hoztuk létre.

Célunk az, hogy Cegléden és vonzáskörzetében, a környező kisebb településeken élő sporthorgászok vásárlási igényeit – évtizedes horgásztapasztalatainkat felhasználva - bőséges árukínálatunkkal, igényes termékeinkkel, változatos áruválasztékunkkal elégítsük ki.

 

Közel száz hazai és külföldi horgászcikk gyártó termékeit tartalmazza kínálatunk. (A teljesség igénye nélkül néhány kiemelt márka: FOX, SHIMANO, SPRO, Balzer, Rapala, DRENNAN, Prologic, Colmic, Energofish, Carp Expert, SBS, Dynemite Baits, AWA-SHIMA, Top Mix, stb.) Számunkra nincs lehetetlen. Ha nem sikerül megtalálnia boltunkban, vagy webáruházunkban a keresett horgászcikket, lehetősége van katalógusból történő rendelésre is. Amennyiben a termék beszerezhető, mi azt a lehető legrövidebb időn belül, a kívánt mennyiségben megrendeljük Önnek.

Üzletünkben minden horgász megtalálhatja a horgászmódszerének, igényeinek és nem utolsó sorban pénztárcájának megfelelő termékeket legyen az horgászfelszerelés, csali, vagy egyéb kiegészítő. Számos horgászcikkünk mellett a ruházati és camping termékeink nemcsak horgászoknak, hanem vadászoknak és kirándulóknak, túrázóknak is felkeltheti az érdeklődését.

Boltunkban a neves hazai és külföldi horgászcsali gyártók különféle ízesítésű csali termékei mellett mindig megtalálhatóak és nagy választékban kaphatóak mű és élő horgászcsalik (giliszták, csontkukacok, stb.) is.

A kiemelt választék mellett boltunk minden évben árusít a környező vizekre érvényes napi, heti és éves területi horgászengedélyeket, segítve a Cegléden és a környező településeken élő egyesületi tagsággal rendelkező horgászokat.

A Fish Hunter horgászbolt támogatva a horgásztársadalmat és segítve a még kedvezőbb vásárlási feltételeket 5 és 10%-os törzsvásárlói akciót hirdetett. Amennyiben vásárlónk már az első rendelésnél, vagy vásárlásnál eléri a meghatározott 50, illetve 100 000 Ft-os összeghatárt, 5, illetve 10%-os vásárlási kedvezményre lesz jogosult. A kedvezményre jogosultság nem törlődik minden év kezdetén!

A www.fishhunter.hu weboldal célja azonban nemcsak a kizárólagos online értékesítés, és boltunk népszerűsítése. Az oldal mindenki számára nyitott. Lehetőség van sporthorgászathoz kapcsolódó cikkek, fotók publikálására, halfogások, horgászathoz kapcsolódó hirdetések közzétételére és fórum beszélgetések kezdeményezésére. Szívesen fogadunk weboldalunkon minden építő jellegű észrevételt, javaslatot, ötletet, helyt adunk minden horgászathoz kapcsolódó esemény, program, beszámoló népszerűsítésének, leközöljük a sporthorgászathoz kötődő, a „Catch and Release” (fogd meg és engedd vissza) szemléletet képviselő illetve a halakkal való kultúrált bánásmódot hirdető írásokat is, amelyek a www.fishhunter.hu weboldal színvonalának és követelményeinek megfelelnek.

 

A www.fishhunter.hu oldalon található tartalom, valamint a webáruházban feltüntetett információk, adatok és árak kizárólag tájékoztató jellegűek. Az esetleges eltérésekért, pontatlanságokért és az ezekből keletkező károkért, adódó kellemetlenségekért  az üzemeltető  felelősséget nem vállal. A webáruházban forgalmazott termékek aktuális árairól, használatáról, tulajdonságairól, garanciájáról és annak feltételeiről bővebben érdeklődhet e-mailben, telefonon, vagy személyesen mintaboltunkban. Copyright – terjesztési és felhasználási jogok:

 

Ezúton hívjuk fel látogatóink szíves figyelmét, hogy a www.fishhunter.hu weboldal teljes tartalma szerzői jogilag védett. A tulajdonos írásbeli engedélye nélkül TILOS a képek, írások más helyen történő publikálása, megjelenítése, felhasználása! A weboldalra feltöltött tartalom szerzői és egyéb jogai a dokumentum szerzőjét/tulajdonosát, a fotó készítőjét, illetve a www.fishhunter.hu szerkesztőit illetik meg. Amennyiben a szerző vagy tulajdonos külön, írásban másként rendelkezik a terjesztési és felhasználási jogokról, akkor az ő megkötései a mérvadóak. Mindennemű tartalom feltöltője, a dokumentum, a fotó tulajdonosa felelős azért, hogy a feltöltött és közzétett tartalom nem sérti mások szerzői és személyiségi jogait.

 

A www.fishhunter.hu üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot:

-          a közzététel megtagadására, illetve a már közzétett tartalom törlésére, amennyiben kétség merül fel a dokumentum hitelességének, szerzői jogainak, valamint szabad terjesztésének lehetőségét illetően

-          a fórum hozzászólások moderálására, személyiségi jogokat sértő tartalmak azonnali törlésére

-          írások, fotók, hirdetések közzététel érdekében történő pontosítására, amennyiben ehhez a szerző hozzájárul. Ellenkező esetben a tartalom nem kerül publikálásra.

 

Reméljük, hogy weboldalunk megjelenő és folyamatosan bővülő tartalma, továbbá a webáruházunkban és horgászboltunkban forgalmazott termékeink elnyerik tetszését.

 

Sikeres horgászatot és eredményes horgászévet kívánunk minden kedves látogatónknak! Honlapunkon további hasznos időtöltést, nagyon jó böngészést kívánunk!

 

 

Facebook

Látogatók

Mai nap 13

Tegnap 32

Ezen a héten 13

Ebben a hónapban 380

Összes 130300

Currently are one guest and no members online

Copyright © 2013. FISH HUNTER  Rights Reserved.